Aktiviteter

fjelltopp2

Vandring i fjellene på Helgeland

Fra Offersøy camping ser du rett opp på den sydligste av De Syv Søstre, og mange bruker oss som utgangspunkt til å bestige Helgelands mest kjente fjell. Men her finnes også mange andre muligheter.

Bruk Offersøy camping som base og opplev noen av Norges mest populære fjelltopper. De 7 toppene er er godt merket, og de sprekeste gjør alle på en dag. Men «søstrene» er bare en av veldig mange turmuligheter rundt Sandnessjøen og Brønnøysund. Fjelltopper som Rødøyløva på Rødøy, Trollvasstind på Vega, og ikke minst Torghatten rett sør for Brønnøysund er kjente for mange.

Aktiviteter, attraksjoner og opplevelser

Helgelandskysten – verdens vakreste kyst!

Når du kommer til Offersøy Camping har du det beste utgangspunkt for opplevelser og aktiviteter i nærområdet. Offersøy Camping ligger ved foten av den spektaktulære fjellkjeden «De Syv Søstre» like ved Sandnessjøen, og over 12000 øyer og skjær gjør Helgelandskysten til et eldorado for den eventyrlystne.

sykkel

Øyhopping med sykkel på Helgeland

Offersøy camping er den perfekte base til å «øyhoppe» på Helgeland med sykkel. Fra oss kan en enkelt legge opp sykkelturer til Vega, og til øyene Herøy og Dønna. På disse sidene finner dere flere gode dagstur og turforslag. Vi leier også ut sykler.