Båtutleie og sjøfiske

Fiskeopplevelser på Helgelandskysten!

Offersøy Camping ligger ved kysten rett sør for Sandnessjøen, sentralt på Helgeland. Her har det alltid vært et rikt fiske etter torsk, sei, hyse/kolje, sild, flyndre og steinbit. I løpet av de siste årene har det blitt fisket mer kveite og makrell enn tidligere. Vi leier ut båter av høy standard, og kan by på store fiskeopplevelser. Båtene kan bookes på forhånd. Du kan kun leie båt hos oss dersom du bor på campingplassen (hytte/bobil/campingvogn)

Vi vil gjerne at våre gjester skal få oppleve noe av dette og tilbyr derfor leie av hytte, mars-mai og august-oktober til spesialpris!
NB: Hvis været blir dårlig slik at du ikke kan fiske, betales det ikke leie for båt den dagen.

Kontakt oss for pristilbud.

Fiskesesongen

Tidlig på våren – fra februar – kommer kysttorsk og skrei inn på fjorden for å gyte. I denne perioden har det i generasjoner foregått et vårtorskefiske rett utenfor der vi har vår campingplass.
Vi har båter og sløyebu klare til fiskeinteresserte gjester fra 1. april.

Fiskelykken varierer selvsagt, men det er mulig å få god fangst helt til vi avslutter fiskesesongen i slutten av september.

 

Båtutleie og fasiliteter

Helgelandskysten er et eldorado for fiskeinteresserte. Det er vanligvis meget godt fiske, og det er god variasjon i antall fiskeslag. Med våre båter tar det fra 10 til 25 minutter ut til fiskeplassene som vi anbefaler. Vi har moderne båter på 18-19 fot med motorer på 50-60 hk. Båtene har også GPS og ekkolodd.

For å kjøre båt må du være født før 1980 eller ha båtførerbevis.

Ny og forbedret havn ble tatt i bruk i 2004. Korttidsgjester kan få leie båtplass. For å ta med egen båt, vennligst spør på forhånd om det er plass til det. Campingen har 7 båter til utleie. Båtene er meget stabile og egner seg godt for 2-4 personer.

Ei sløyebu er satt opp slik at våre gjester kan få filetert fangsten. Bua har innlagt strøm og vann. Det er også frysebokser hvor fangsten kan fryses ned.

BÅTUTLEIE HOS

OFFERSØY CAMPING

(Merk at båten ikke er bestilt før du får bekreftelse fra oss)