Båtutleie og sjøfiske

Fiskeopplevelser på Helgeland

Offersøy Camping Helgeland er en offisiell fiske-camping og ligger ved kysten rett sør for Sandnessjøen, sentralt på Helgeland. Her har det alltid vært et rikt fiske etter torsk, sei, hyse/kolje, sild, flyndre og steinbit. I løpet av de siste årene har det blitt fisket mer kveite og makrell enn tidligere. Vi leier ut båter av høy standard, og kan by på store fiskeopplevelser. Båtene kan bookes på forhånd. Du kan kun leie båt hos oss dersom du bor på campingplassen (hytte/bobil/campingvogn)

Ønsker du å reservere hytte sammen med båt, ta kontakt med oss først. Tilgjengelighet av båter er ikke oppført på nettstedet
NB: Hvis været blir dårlig slik at du ikke kan fiske, betales det ikke leie for båt den dagen.

Kontakt oss for pristilbud.

Fiskesesongen

Tidlig på våren – fra februar – kommer kysttorsk og skrei inn på fjorden for å gyte. I denne perioden har det i generasjoner foregått et vårtorskefiske rett utenfor der vi har vår campingplass.
Vi har båter og sløyebu klare til fiskeinteresserte gjester fra 1. april. til 15. september.

Fiskelykken varierer selvsagt, men det er mulig å få god fangst helt til vi avslutter fiskesesongen i slutten av september.

98339048_3114898815216119_5938787391987777536_n

Båtutleie og fasiliteter

Helgelandskysten er et eldorado for fiskeinteresserte. Det er vanligvis meget godt fiske, og det er god variasjon i antall fiskeslag. Med våre båter tar det fra 10 til 25 minutter ut til fiskeplassene som vi anbefaler. Vi har moderne båter på 18-19 fot med motorer på 50-60 hk. Alle båtene har også Garmin-GPS med ekkolodd. GoFish medlemmer kan ha med toll-dokument.

For å kjøre båt må du være født før 1980 eller ha båtførerbevis.

Ny og forbedret havn ble tatt i bruk i 2004. Korttidsgjester kan få leie båtplass. For å ta med egen båt, vennligst spør på forhånd om det er plass til det. Campingen har 7 båter til utleie. Båtene er meget stabile og egner seg godt for 2-4 personer.

Ei sløyebu er satt opp slik at våre gjester kan få filetert fangsten. Bua har innlagt strøm og vann. Det er også frysebokser hvor fangsten kan fryses ned.