Kajakkpadling

Kajakktur

Opplev skjærgården og det klare vannet i Herøy, labyrintene i utværene i Vegaøyan verdensarv, og med panorama og kulisser til De Syv Søstre og Dønnamannen. ​Vi har satt sammen opplevelsene som vil gi deg minner for livet. Kontakt oss og bestill guidet kajakktur i dag!

 

 

 

 

Type tur: Guidet tur.
Antall km:
 
Tidsbruk: Sett av dagen!
Vanskelighetsgrad: Middels.

Distanser:

Noen mener Helgeland har verdens vakreste natur med en skjærgård langs Helgelandskysten som innehar tusenvis av øyer, høye fjell og lange fjorder. Naturen kan oppleves fra vannskorpen, til fots eller fra sykkelsetet. Lavt men trygt sittende i en kajakk kommer du nærmere naturen og elementene rundt deg. Opplevelsene og inntrykkene blir sterkere, stillheten større, og roen i sjelen finner sin plass.

 

Guidet padlerprogram i kajakk, Helgeland

5-dagers guidet havpadletur med Basecamp Brasøy, Helgelandskysten, 29. juni- 3. juli 2022.

5-dagers i padleparadiset Brasøy og Lånan 2022.

2-3 dagers padletur på Helgeland. Program leveres på bestilling i sesongen mai – august med min. 3 og maks. 25 deltakere.

 

Hvis du vil lære deg grunnleggende ferdigheter og kunnskaper i padling så holder vi kurs i havpadling i Tømmervika og på Helgelandskysten. Vi har grunnkurs hav (16 t.) og introduksjonskurs (3 t.) og tilbyr deg som vil ha en trygg ferd og god opplevelse i kajakken fremover.